Присъединете се към кампанията #trenujewdomuzIndigo и се възползвайте от промоцията ОНЛАЙН

Стойте си у дома и развивайте уменията си с Indigo. Възползвайте се от обученията по маникюр през нашия  You Tube канал и вземете до 5  броя Протеинова база от нашата онлайн промоция.

През този изключителен тежък период ние също Ви насърчаваме да останете у дома и да бъдете отговорни и да се грижите за здравето си. Възползвайте се от свободното си време и се съсредоточете върху задълбочаването на знанията и подобряването на собствените си умения – разбира се с Indigo.

Заложете на развитието и се присъединете към действието #trenujewdomuzIndigo

Разперете крилата си, упражнявайте се и създайте оригинални декорации, като използвате уроците, достъпни в нашия YouTube канал. Там ще намерите ценни съвети от най-добрите Индиго инструктори, ще научите трикове, които ще ви позволят да използвате пълния потенциал на нашите продукти и да откриете силата на вдъхновението, която ще стимулира Вашата креативност.

Въпреки че не можем да се срещнем, все още можем да споделим страстта си! Покажете Вашите снимки (маникюр) във Facebook и Instagram, като добавите hashtag #trenujewdomuzIndigo .

Възползвайте се от промоцията  ОНЛАЙН и вземете до 5 бутилки Protein Base

Когато надграждате уменията си, не забравяйте, че добрата подготовка е основата на успеха!

Останете у дома, пазарувайте ОНЛАЙН на официалния ни уебсайт на Индиго Неилс Лаб България www.indigo-sofia.bg и вземете до 5 броя протеинова база . Офертата е валидна до 25/03 до 23:59.

 

 

Най-модерният маникюр за пролет 2020 – научете най-горещите тенденции на сезона
Премиера на нова Лятна Колекция

Вашият коментар

Количка
Любими
Последно прегледани
Сравнете продукти (0 Продукта)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Категории