Търсите ли вдъхновение и креативност? Открийте цветовете от колекция Rich Beach

Въпреки че идеите за почивки може да са безброй, някои места са абсолютна класика. Това е главно морето и дългите часове, прекарани на плажовете, слънчеви бани и охлаждане в морето. И така, какво може да липсва тук? Вкусни, цветни напитки, продавани в дървени плажни барове! Именно те ни вдъхновиха да създадем мини-колекцията Rich Beach. Вижте колко са красиви!

 

Mia Sangria – в червено

Червеното подхожда всеки сезон, но през лятото, на слънце, изглежда изключително апетитно. Ярък цвят с нежна, розово-златиста частица блести в слънчевите лъчи, изкушаващо като сладък и сочен плод. Миа Сангрия също ще работи добре вечер, на дансинга, като допълнение към всяко облекло.

 

 

Luz Maria – синьо, синкаво, по-синьо? Да!

По време на почивката трябва да почива не само тялото, но и умът. Ето защо, отпуснете се и не правете нищо! Това ни вдъхнови да създадем цвят Luz Maria, оприличаваме го като красив нюанс в безоблачно небе в горещ ден. Благодарение на частичките, които притежава на светлината те се отразяват както слънчеви лъчи. Ефектът? Впечатляващо красиво!

 

 

More Grenadine! – малко розово

Гренадинът е основната съставка на много коктейли, включително тези, които гарантират фантастична почивка. Ако харесвате тази атмосфера, цветът More Grenadine със сигурност ще привлече вниманието ви! Това е нежно розово, точно като предшествениците си, съдържащо златисто-розови частици. Изглежда страхотно навсякъде – не само на плажа, но и в басейна, клуба, ресторанта … където и да отидете!

 

 

Rich Beach – сега в Indigo

Тези уникални цветове вече са тук! Красивите нюанси и деликатният блясък ги правят перфектни летни цветове. Изберете ги и трите и вашите клиенти със сигурност ще полудеят по тях!

Премиера на нова Лятна Колекция
Лято с Indigo Nails и ресторанти Happy

Вашият коментар

Количка
Любими
Последно прегледани
Сравнете продукти (0 Продукта)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Категории